duminică, 28 iunie 2009

Vacanta...

Mda...a venit vacanta. Si...noi acum ce facem?
Daca nu plec in parc stau acasa si citesc/scriu sau stau pe pc.
Intr-un fel e bine ca trebui e sa ne mai miscam pana la scoala si liceu ca sa ne luam/depunem dosarele ca altfel adunam mucegai.
Ajungi sa te intrebi daca nu era mai bine la scoala. Daca nu cumva profa de amuza mai mult decat te amuza mouseul ce se misca intr-o parte sin alta pe birou, decat creionul pe care il fatai dintr-o parte in alta, decat patul ce scartaie monotos dupa ce ti-ai asezat kilogramele in el.
Oare cineva a mai pus mana pe o carte de cand s-a luat vacanta? Oare cineva a mai miscat ghiozdanul din locul lui? Oare cuiva i-a mai pasat de tampitu' ala de carnet?
Ei bine mie nu. Eh...intrun fel si carnetul e bun la ceva, ofera reducere! Asa te duci si tu la film cu inima impacata ca economisesti bani, ca dupa aceea sa-ti cumperi un meniu din ala mare de la Mc' si sa te indopi ca porcul. Da...o sa vina un moment cand o sa pleci la mare...wahhh...apa, chestii diferite de praful de aici, de sunetul monoton al skateului ce strabate in fiecare zi aceasi strada, aceasi rampa, acelasi asfalt. Oh...si o sa ajungi si la munte, ce somn ulce o sa ai...o sa visezi la mare, ca acolo ai fost sau te vei duce, numai la orasu' tau nu, numai la scartaitul patului nu, da...sunetul berii de la terasa de langa hotel, sunetul brazilor, sunetul pitrisului, sunetul masinii ce merge pe serpentine(eh...asta isi cam aminteste de casa).
Cert e ca daca vrei sa simti ca...traiesti la modul serios e bine sa evadezi din jungla noastra urbana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu