miercuri, 26 august 2009

Povestea unei muste

Asa cum spune si titlul in aceaste randuri voi spune povestea unei muste.
Va avertizez ca povestea este socanta si daca stiti ca aveti probleme emotionale va rog sa nu cititi. Multumesc.

Voi incepe cu inceputul, sau mai bine zis de unde mi'a venit ideea de ''povestea unei muste''. Cand stai si tu in curte, ca un om cu mintea in creier si te gandesti ce spanac sa mai faci ca te plictisesti in vacanta, te ridici si te duci in bucatarie sa-ti torni din frigider compot. In ''lungul'' drum de la bucatarie in curte o musca da coltul inecata in sucul tau 100% natural. Tu descoperi acest fapt doar atunci cand te opresti din baut pentru ca observi un punct negru in lichidul visiniu. Dai cana deoparte si te uiti mai atent, da. Acolo zace o minunata musca moarta si te gandesti, ca un om ce nu are ce face, ce fragila e viata unei muste.

Din cercetari pe internet am aflat ca musculita cu pricina se numeste Musca XYZA si s'a nascut pe data de 14 iulie 2009 (anul curent), mama sa era o prostituata pe campul D si si'a parasit plodul pe un bloc din Ferentari. Incet incet a descoperit tainele vietii de muste si a invatat ca trebuie sa fie o musca murdara! O musca ia intotdeauna si niciodata nu da (decat excremente si voma). Doamnelor si domnilor, aceasta este o musca traumatizata din copilarie!

Si iat'o in Romania, sau poate ca se zice mai bine Rromania, iat'o in sucul meu 100%, in sucul visiniu, o moarte banala dupa ce a incercat sa-si duca traiul, dupa ce a facut cincizeci de plozi cu Musca GHW, si alti 73 cu Musca JJT.

Condoleante!

Un comentariu: