luni, 14 septembrie 2009

Liceu, nou, liceu...(prima zi)

Ei bine azi 14 septembrie 2009 eu, subsemnata Ioana, m'am dus la liceu in clasa a 9'a E (de la Engleza).

Am intrat in curtea liceului si am primit doua pliante cat si un abtipild cu un mascarici pe capul caruia scria ''Fii Destept!'' (sure). Lume, ce sa zic destula, la inceput am vazut numai nurdzi, si defapt cam numai din astia sunt. Am mers cativa pasi si o fosta colega din generala m'a salutat si apoi am stat sa vorbim si ni s'a mai alaturat o colega si tot asa am mai vorbit pentru inca in jur de 10 minute, dupa care mununatii mei parents m'au chemat sa ma asez in dreptul literei E (de la eprubeta), m'am asezat si am asteptat sa se mai stranga lume, poate poate mai cunosteam si eu pe cineva. De cunoscut cunosteam, n'am ce zice, numai ca nu puteai sta de vorba cu acei...fosti si actuali colegi.

Peste cateva minute am primit un mesaj de la mult-iubita Sabina ce ma cauta, dupa ce ne'am ridicat amandoua mainile pentru a ne repera ne'am gasit, ne'am vazut si am inceput sa speram la ce'i mai bun. Cel mai bun nu a fost, dar sa nu mai cobim.

Dupa ce clasele s'au asezat in pozitie de moleseala directorul a batut de doua ori in microfon si a zis ''Bun venit, dragi elevi! Sa ascultam imnul!'' din partea cealalta a careului s'au auzit ''ooooo....'', ceva de genu: ''NASOL!!!''. Ok. Imnul a fost, au treut si bla bla blaurile, au mai venit si doi elevi care au terminat liceul sa zica ceva despre noul an scolar si apoi clasele a 9'a au pornit pe rand in clase.

Si uite asa a 9'a A, diriginte...., clasa...... A 9'a I, diriginta...., clasa.... . Si tot asa pana la a 9'a E, ultima clasa de a 9'a ramasa in careu. Si clasa a 9'a E, sa...ramana in careu pana vine dirigintele.

Pana la urma ne'a condus directorul adjunct si ne'a explicat chestii. De treaba profu, mai ales ca o sa ne fie prof de fizica. In clasa au venit si unii care au terminat liceul [damn!!o.o], foarte tare, si a intrat si prosu de mate. Genul de tip solid (sa zicem..) cu par lung si barba rosct'portocaliu ce seamana cu un viking (iertare) , e greu d explicat da' e foarte tare si el:)).

Am un orar de tot turkish delightu si nu o sa ma opresc din spus asta. Numai mate si derivatele ei, acum nu ca ar fi vina lor.... . Eu am fost cea care a intrat la un liceu cu profil de mate-info, asa ca de...

Colegii, ce sa mai zic si de ei, baietii sunt cam dusi, psihic. In rest , clasa este formata din grupulete ce se cunosc din generala.

Foarte tare la liceu:... .

Un comentariu: