marți, 9 februarie 2010

De la munte

Am mari, mari nervi pentru ca aproape terminasem postarea asta si sperasem ca s'a salvat. Acum trebuie sa o scriu iar si din nou. Shit!

Vinerea trecuta am plecat la munte pe la 13.30, am dubii ca era 15, dar nu conteaza. Trebuia sa plec de joi, tot asa..detalii. Drumul a fost genial! Adica nu ma asteptam sa se mearga asa de bine si sa nu mor de plictiseala. Dupa 30' de ascultat Europa Fm (ai mei au pus, nu vor City) am zis sa'mi pus castile in urechi. Unu', am reusit in sfarsit (ALELUIA!) sa le dezleg, dupa un an, cred. Doi, nu'mi mai merge o casca, asta a fost urat. Am ascultat tot drumul Two Tragedy Poets, best album (grazie Mihai pentru status si Irinei pentru trimis). Imi luasem la mine Romeo si Julieta, dar n'am vrut de nicio culoare sa citesc. M'am mai intins ca incepuse sa mi se faca rau si m'am lovit groznic in skiuri.

Mi se facuse pofta de pizza asa ca am cautat prin tot Brasovu' o alta pizzerie decat faimoasa ''la iulia''. Era sa ne dam batuti cand am vazut fulger o pizzerie la o intersectie. Acolo era kilu' de fum de tigara. Ai mei nu fumeaza si neither do i, cu toate ca nu avem nimic impotriva. Totusi, era normal dupa mintea mea inceata sa aiba si loc pentru nefumatori. Nenea biiggg ospataru' s'a uitat la noi in 7 seri si ne'a spus ca nu. oookk, ne'am dus la o masa intr'un colt, toata lumea inafara de noi fuma, weird.

In fata noastra se asezasera 3 tipe, vorbeau cate ceva sa o sune pe o tipa care intarzie. Dupa vreo 10 minute apare tipa. Era genul care ma sacaie grav pe conopida. S'a rastit la una de acolo, care se vedea clar ca se abtine sa nu'i zica ceva, ca ''de ce nu ma pupi'' ''te'am salutat, ti'am zis buna :-L''. Aia a tacut da' dupa cateva minute a luat'o de gat si i'a facut sarma in cap, asa de dragu lelii. Asta a fost weird, too. A venit si pizza, iar eu am zis ca ma, sa cer si ketchup, a venit mister europe 2007 si a adus un vas, care era gen lingura de bebelusi in ea era un ''sos'' (ketchup cu apa) si o lingurita, poate cea mai mica lingurita pe care am vazut'o vreodata (si am fost tarata pe la multe muzee). Chestia aia care acoperea a mia parte dintr'un milimetru de felie de pizza a costat 1,5 lei.

De dimineata am dormit pe mine da' m'am scuturat destul de repede asa ca pe la 10.30 eram gata pe partie (1.tarziu 2.claparii noi sunt chin major pentru picioare atunci cand ii incalti). Ce a fost enervant? Pai..telefericul nu mergea si puteam sa skiez numai pe bradu (:\), dupa o tura (10-15 minute de stat la coada) s'a pornit un viscol ingrozitor. Am mai skiat cu ochii inchisi, dar nu ai cum sa skiezi blind cand partia e plina. Am vazut un specimen genial, o pitipoanca pe partie, pe skiuri, in blugi taiati strech! Prima oara cand vad o asa persoana dusa. Ce'mi place la ski este ca nu sunt tigani, manelisti si turma, oamenii sunt faini. La a 3'a tura am crezut ca lesin (nu am lesinat pana acum cu toate ca as vrea), bausem doar o cana cu lapte asa ca era logic sa mi se intample asa. Dar Ioana pana nu vede nu crede.

M'am dus la un cort si am zis sa iau o placinta cu branza, dar cand am vazut patratelul de pe farfuria de plastic am mai luat un sandwich in speranta ca o fi si ala ceva. Bineinteles ca m'am inselat, si ala mai mic decat palma. Dupa asta am mai facut o tura pentru ca mainile si picioarele imi erau inghetate bocna. As mai fi skiat cu toate ca era viscol nasol si trebuia sa fii incordat pentru ca altfel zburai. Nu sunt o tipa care nu suporta durerea, ba din contra, numai de durere nu mi'e mie frica la ceva, da' atunci chiar simteam ca nu mai pot. Stiu ca suna ca si cand as vrea sa conving pe cineva de ceva, dar nu fac asta.

Am mers dupa aia la masa si am comandat o supa de pui spre surprinderea alor mei, oricum, nu mai fac asta inca o data, a fost nasoala, toata numai marar, leustean si etc. Ce am mai facut interesant....? Cred ca nimic in ziua aia. In urmatoarea si ultima am ajuns pe partie cu 25 de minute mai devreme:>, telefericul mergea asa ca am pornit direct pe el. Sus am zis ca'i dau dreptate sabinei si am sa'mi iau si eu cagula si ochelari de ski. Sus era tot alb, ma uitam in fata imediat cum mi'am pus skiurile sus si nu stiam pe unde sa o iau (am luat alt telefericul mare care duce in alta parte fata de telefericul mic, iar cu asta n'am mai fost) parea totul o prapastie. Am pornit dupa card si pe urma m'am prins pe unde trebuie sa o iau, la un moment am luat pe total alt drum fata de mi padre, dar dupa am luat'o in continuare pe acolo pentru ca era fara pietre si gheata. Prostia mea? Ca fac plugul unde sunt pietre. Parti bune si de care sunt mandra? Am strigat wii in timp ce zburam pe partie. (turki friends know). Am mai ajutat un tip care a facut roata in aer in fata mea (mi s'a intamplat si mie asta). Plus ca era sa inaugurez pentru a 2'a oara copacul ioana (de fapt e brad).

Ma asteptam sa ma plictisesc, da' a fost tare. Vreau la mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu